Nye ledergruppe i BIF

Den nye ledelsesgruppe i BIF er nu godt i gang. Der har været forventningsafstemninger og fordeling af opgaver, samt implementering af årshjul. Dette betyder, at I som udvalg og medlemmer i BIF har mulighed for at bruge os som sparring, foreningsudvikling- tanker eller udfordringer som I sidder med.
Vores kontaktoplysninger ligger anden steds på hjemmesiden.
Vi ser frem til et konstruktivt og spændende arbejde ud fra visionen, at BIF vil være i konstant bevægelse.

Indkaldelse til Extraordinær Generalforsamling

Det er med glæde, jeg kan indkalde til extraordinær generalforsamling i Bramming IF til afholdelse tirsdag den 23. maj kl 19.00 i Pavillionen, Idræts Allé 12D

Dagsorden:

2. Valg af ny ledergruppe (organisator, økonomiansvarlig, praktiker)
  3. Valg af revisor

Fungerende organisator, Peter Uhrenholt

Beretning for Bramming IF 2016

Endnu et år er gået, og det er tid til at gøre status.
• Hvad har vi lavet?
• Hvordan er det gået?
• Hvad har vi fået ud af det?

Bramming Idrætsforening skal have ny organisator

Efter 4 år som organisator (formand) for Bramming Idrætsforening, træder jeg, ved den næste generalforsamling i marts måned, tilbage. Det har været 4 meget spændende år, men nu har jeg brug for en pause. Jeg har siddet i en eller anden form for bestyrelse – primært i idrætsforeninger - i rundt regnet 30 år, så jeg synes godt, jeg kan tillade mig at trappe lidt ned.

Kom til DM i kortbanesvømning i Esbjerg

D. 17.-20. november gæster 250 af landets bedste svømmere Esbjerg, når medaljerne til Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2016 skal uddeles.
På programmet er alt ligefra de korte sprintdistancer på 50m til de lange marathondistancer på 1500m, samt alt derimellem.

Derfor vil gerne invitere alle interesserede til at tage forbi svømmehallen for at opleve et Danmarks Mesterskab på nærmeste hold!

Blandt deltagerne finder vi:

Fun Fredag

Næste Fun Fredag arrangement er

25. november 2016 kl. 19.00

Du kan også følge med på vores facebook side ved at klikke på billedet