Årsberetning Foreningen 2017

Ledelsesgruppens årsberetning i Bramming Idrætsforening 2017

Vi har nu været valgt i ¾ år, og har i denne tid forsøgt at skabe et fundament i ledelsesgruppen. Et fundament der bliver stærkt og stabilt, således vi kan oparbejde en struktur og overblik til gavn for afdelingerne i foreningen. Vi arbejder ud fra et årshjul og tilføjer vinkler der giver mening på samarbejdet i foreningen. Dette set ud fra at afdelingerne er med til, at skabe udvikling i foreningen.

Opstart Racer 2018

Kære Racer.

Vi mødes søndag den 11. marts ved klubhuset:
Kl. 10.00 starter en fælles cykeltur på inddelte hold.
Kl. 11.30 starter indtag af pølser, brød og lidt at drikke i klubhuset, hvortil der serveres informationer om den kommende sæson. Kom og hør næremere om de seneste tiltag som f.eks. "lav transporthastighed" som et fokuspunkt for kaptajner og "Månedens tur".

Kender du nogen, som kunne tænke sig at cykle på racer i klub, så tag vedkommende med. Husk, vi har 3 racercykler som udlejes billigt.

Nye ledergruppe i BIF

Den nye ledelsesgruppe i BIF er nu godt i gang. Der har været forventningsafstemninger og fordeling af opgaver, samt implementering af årshjul. Dette betyder, at I som udvalg og medlemmer i BIF har mulighed for at bruge os som sparring, foreningsudvikling- tanker eller udfordringer som I sidder med.
Vores kontaktoplysninger ligger anden steds på hjemmesiden.
Vi ser frem til et konstruktivt og spændende arbejde ud fra visionen, at BIF vil være i konstant bevægelse.

Indkaldelse til Extraordinær Generalforsamling

Det er med glæde, jeg kan indkalde til extraordinær generalforsamling i Bramming IF til afholdelse tirsdag den 23. maj kl 19.00 i Pavillionen, Idræts Allé 12D

Dagsorden:

2. Valg af ny ledergruppe (organisator, økonomiansvarlig, praktiker)
  3. Valg af revisor

Fungerende organisator, Peter Uhrenholt

Beretning for Bramming IF 2016

Endnu et år er gået, og det er tid til at gøre status.
• Hvad har vi lavet?
• Hvordan er det gået?
• Hvad har vi fået ud af det?