Årets ungleder i Bramming IF
Torsdag, 17 marts, 2016

Årets ungleder i Bramming Idrætsforening 2015.

Hvert forår indstiller de forskellige aktiviteter i Bramming Idrætsforening unge mennesker under 20 år som kandidat til årets Ungleder. Det skal være kandidater, der har ydet en indsats ud over det sædvanlige, som hjælpeinstruktør, instruktør eller udvalgsmedlem.
Udnævnelsen sker på baggrund af indsatsen i det forløbne kalenderår.
Ledergruppen i Bramming IF vælger derefter ét ungt menneske ud, som udnævnes til årets Ungleder.
Med udnævnelsen følger en vandrepokal, blomster, 1000,- kr og omtale i Ugeavisen og på vores hjemmeside.
I år har vi fået en indstilling fra Svømmeafdelingen, som vi var nødt til at følge.

Begrundelsen er:
Bramming svømmeklub vil gerne indstille den 17 årige Rasmus Langendorff Madsen til årets Ungleder i Bramming Idrætsforening 2015.

Rasmus har trods sin unge alder allerede været med længe i svømmeklubben.
Han startede som hjælpeinstruktør i 2012 og har gennem årene været aktiv på flere hold.

I 2015 tog han dansk svømmeunions grunduddannelse og kunne derved opgradere sig fra hjælpeinstruktør til instruktør.

I 2015 var Rasmus også aktiv i forhold til at vores nystartede konkurrencehold kunne starte op og her er han medinstruktør 2 gange om ugen ud over de andre hold han har.
Han er også én af de trænere, som stort set er med som frivillig, hver gang svømmehallen stiller instruktører til rådighed ved Fun fredag. Men skal man bare have en hjælpende hånd med det praktisk arbejde eller lignende, kan man også altid regne med Rasmus.
Rasmus er altid smilende, hjælpsom og skarp på at alle regler overholdes og alt går rigtigt til.
Både svømmeklubbens medlemmer og ”instruktør-kollegaer” føler sig altid godt tilpas i Rasmus’ selskab.
Tillykke med udnævnelsen

Organisator,