Lørdag, 29 oktober, 2016

Efter 4 år som organisator (formand) for Bramming Idrætsforening, træder jeg, ved den næste generalforsamling i marts måned, tilbage. Det har været 4 meget spændende år, men nu har jeg brug for en pause. Jeg har siddet i en eller anden form for bestyrelse – primært i idrætsforeninger - i rundt regnet 30 år, så jeg synes godt, jeg kan tillade mig at trappe lidt ned.

Min kone har spurgt, om jeg kan undvære foreningsledelsen, og det kan jeg sikkert ikke på sigt. Lige nu kan jeg dog mærke, at gnisten ikke flammer helt så stærkt, som en organisatorpost kræver og som Bramming Idrætsforening fortjener. Det er derfor på tide at træde tilbage.

Den samlede ledergruppe er i fuld gang med at afsøge Bramming for kandidater, der kan afløse mig, men der kan sagtens sidde personer i byen, som vi ikke umiddelbart tænker på. Derfor er interesserede kandidater meget velkomne til at kontakte mig på 23658519 eller ptuhrenholt@gmail.com for at få en uforpligtende snak om, hvad det indebærer og kræver at være organisator i Bramming Idrætsforening.

De seneste mange år har foreningen været bygget op efter triologi princippet. Det betyder, at ledergruppen såvel som aktivitetsudvalgene i princippet består af en organisator, en praktiker og en økonomiansvarlig. Nogle aktiviteter har valgt at etablere flere underudvalg, men denne opdeling har medført at møderne er blevet en del kortere og mere effektive.