Mandag, 7 december, 2015

Resultatet for Kaj Lykke Festuge, der endnu engang blev afviklet i tæt samarbejde med Bramming Boldklub i uge 31, er nu endeligt opgjort.

Festugen blev i år afviklet i blæst, regn og sol, men heldigvis støtter borgerne i Bramming godt op om arrangementerne, og der blev oplevet fremgang på mange områder. Specielt lørdag aften var en stor succes, hvor det store telt næsten ikke var stort nok!

Fra festuge komiteen og alle de frivillige hjælpere, er der tale om et kæmpe arbejde, der ikke kan takkes nok for. Uden denne indsats var der ingen festuge!

Resultatet for festugen blev 284.000 kr, som deles ligeligt mellem Bramming IF og Bramming Boldklub. Det betyder altså, at Bramming IF i år får 142.000 kr, som går til udvikling af foreningen, og til at holde kontingenterne så langt nede som muligt.
Det er jo ingen hemmelighed, at vi de seneste par år er blevet opkrævet et stadig stigende beløb for leje af de offentlige haller til træning, kampe og opvisninger. Lige nu betaler vi 5,5% af den faktiske leje, men den procentsats stiger til 13% i 2017. Det er en ekstra omkostning på 40-80 kr pr medlem, afhængig af hvilken aktivitet man deltager i, men med det økonomiske tilskud fra Byfesten, er vi i stand til at holde kontingent stigningen på et absolut minimum.

Tusind tak for indsatsen til alle frivillige hjælpere, og tak til alle, der deltog i bystesten.
Vi ses igen uge 31 2016

Bramming IF