Onsdag, 7 marts, 2018

Kære Racer.

Vi mødes søndag den 11. marts ved klubhuset:
Kl. 10.00 starter en fælles cykeltur på inddelte hold.
Kl. 11.30 starter indtag af pølser, brød og lidt at drikke i klubhuset, hvortil der serveres informationer om den kommende sæson. Kom og hør næremere om de seneste tiltag som f.eks. "lav transporthastighed" som et fokuspunkt for kaptajner og "Månedens tur".

Kender du nogen, som kunne tænke sig at cykle på racer i klub, så tag vedkommende med. Husk, vi har 3 racercykler som udlejes billigt.

Nye træningstider for sæson 2018:
Tirsdag og torsdag kl. 18.00 (både forårs- og efterårssæson). Hvor der trænes med kaptajn hele sæsonen bortset fra helligdage og når der køres Bent Pedersen Cup. Her vil der i stedet være fri træning. Husk lygter i den mørke tid!
Søndag kl. 10.00. Træning uden kaptajn, med mulighed for også at lave andre slags ture.

Vi har A, B og C-hold. Først i april måned starter vi også et begynderhold, som annonceres senere.

Vi glæder os til at se dig. :)

Racerudvalget