Mandag, 20 marts, 2017

I lørdags den 18. marts 2017 kl. 11:00 var der forårsopvisning i BIF's gymnastikafdeling.
Gennem efteråret og vinteren havde godt 583 gymnaster fordelt på 25 hold fået rørt kroppen under ledelse af Bramming IF-gymnastik´s dygtige instruktører & hjælpeinstruktører.
Til selve opvisningen deltog 16 af vores egne hold og 4 gæstehold, så der var noget for alle.
Vi havde igen i år et varieret program, med en god blanding af børnehold, rytmehold, springhold samt voksenhold. Desuden var der vores Instruktørhold, som er med for 2. gang i år, det består udelukkende at vores egne instruktører og hjælpeinstruktører, og har ca. 4 træningsgange.

Vi havde i år besøg af Bramming Gymnastik & Idrætsefterskole, DGI Mini mix. og DGI Sydvest JuniorTræningsHoldet. Nye til vores lokalopvisning var i år Æ Jungs fra Gørding.
Alt i alt tæt på 1000 gymnaster og det var en stor fornøjelse at se dem på gulvet.

Hvad angår tilskuer til vores opvisning tror jeg vi rammer rekord i år. Vi havde ca. 1252 betalende gæster, dertil kommer børn under 12 år som kom gratis ind. Så der var fuldt hus hele dagen :-) Hele dagen forløb som planlagt, så kan kun sige at jeg er yders glad og tilfreds, ser allerede frem til næste års opvisning.

Vi uddeler hver sæson 3 priser. Hver får et gavekort på 250 kr., samt et diplom.
Der har været flere forskellige rigtigt gode forslag til priserne, men nogle gik igen flere gange...
”Sæsonens BIF-gym'er” Gives til en person der har gjort noget særligt for foreningen, det kan både være en forældre til en gymnast, et medlem i foreningen eller andre der gør en stor indsats: Helle Hagedorn Hansen
”Sæsonens Instruktør”: Lena Thomsen
”Sæsonens Hjælpeinstruktør” gives til til et ung menneske med stort engagement. I år har vi valgt at give prisen til to meget engagerede unge mennesker: Simon Callesen og Jeppe Thodsen
Tillykke I har fortjent det :-)
 

Til slut vil jeg lige tilføje at vi i gymnastikafdelingen stadig mangler en økonomiansvarlig, du kommer ikke til at stå med det alene, du vil blive lært godt op af vores nuværende og vi er to friske folk mere i ledelsen der er klar til at bakke op, skulle du være det mindste interesseret i at hører mere kan du kontakte en af os tre fra ledergruppen, kontaktoplysninger findes på hjemmesiden under Gymnastik – Gymnastikudvalg – Gymnastik Ledelsen.

Årets hjælpeinstruktører: Simon Callesen og Jeppe Thodsen

Årets Instruktør: Lena Thomsen

Årets Bif-gym'er: Helle Hagedorn Hansen