Torsdag, 25 februar, 2016

Årsberetning fra Bramming IF Motion

Løbeafdelingen har i januar opstartet nye hold for begyndere og letøvede og der har været en tilfredsstillende tilslutning.

Storgaard Biler Tøseløb, Skjern Bank Løbet og Skechers Gotrail havde alle tilfredsstillende tilslutning, men det kan mærkes, at der kommer flere og flere motionsløb i området.
Dette er bl.a. også årsagen til, at Skechers GOultra stopper og vi i stedet prøve et Skechers GOrun. Konceptet ligner Skjern Bank løbet, men desuden har det et maraton.

2015 blev desværre et år med en samlet nedgang i antal medlemmer, fx gik B&U holdet fra 26 til 17 medlemmer og Løberne fra 164 til 115.
Racer/MTB beholdte stort set alle medlemmer i 2015.
Det samlede medlemsantal i 2015 var 284.

Aftalen med vor cykeltøj leverandør blev desværre pludselig annulleret, men Tøjudvalget har arbejdet hurtigt og der er lavet en ny og forbedret aftale med Extreme.

En stor flok Racere tog turen fra Aarhus-København, og trods modvind og mange kilometer, kom de fleste heldigvis sikkert i mål.
Harzen var i 2015 et meget søgt område – nogle cyklede til Harzen og andre tog på et andet tidspunkt, bilen og brugte dagene rundt i bakkerne.

På grund af manglende frivillige, måtte Motion sige ”nej-tak” til at arrangere sponsorløbet under byfesten.

Vision
- At blive ved at skabe flere nye tiltag for vore nuværende medlemmer og dermed også at få flere nye til!

Vi mener bestemt, vi lever op til visionen, da vi på tværs af de 3 underafdelinger, forsøger at lave arrangementer, tiltag og fællesaktiviteter, som samler de 3 underudvalg til én klub – dette tror vi på, vil medvirke til, at de vil fortælle andre om vores gode klub, og derved tiltrække nye medlemmer.

Motionsudvalget

Motion er på udkig efter nye medlemmer, men forventer at opstille følgende i 2016:
Poul Bjerrum – Løb (Organisator)
Kurt Vestergaard – Løb (Økonomisk ansvarlig)
Jan Tingleff Bruun - Racer