Lørdag, 10 marts, 2012

Som nyudnævnt squashudvalg var vores første udfordring i sommeren 2011 at bibeholde den gode interesse, der allerede var for spillet. Vi er i løbet af sæsonen nået op på omkring 50 medlemmer, så der er bestemt interesse for squash i Bramming, hvilket er meget positivt.

Medlemmerne skal dog deles om 2 baner, så det har givet nogle udfordringer. En del har efterspurgt en fast spilletid. Men for at tilgodese alle, har vi valgt at bibeholde det bestående bookingsystem. I dette system kan man kun booke en tid af gangen, hvilket giver alle en fair chance for at få en af de mest efterspurgte tider.

Det nuværende system laves ikke om til den kommende sæson. Til gengæld er det muligt, vi går fra 45 til 60 minutter per booking. På grund af efterspørgslen, håber vi også, at man til næste sæson kan booke enkelttider, ligesom det gerne skulle blive muligt at købe 10-turskort. Det kræver dog, at SEPE som lovet gør det muligt via bookingen. SEPE har også lovet at skaffe de såkaldte brikker, så man kan komme ind i hallen i weekenden. Det er jo en fordel, hvis man vil spille squash!

Vi håber, at alle har haft nogle gode svedige timer på banerne i løbet af sæsonen, og vi ses igen til den nye sæson. Hvis man har forslag til forbedringer eller nye tiltag, er vi meget lydhøre.

Venlig hilsen
Squashudvalget