Tirsdag, 17 marts, 2015

Årsberetning 2014 – Squash

Squash har haft et mindre dyk i medlemstallet i sæsonen 2014/15 og har på nuværende tidspunkt omkring 30 medlemmer. Medlemsantallet i Squash har været varierende fra sæson til sæson og det er stadig udvalgets opfattelse, at der er god interesse for squash i Bramming.

Booking af squashbanerne sker gennem Sport & Event Park Esbjergs halbooking. Dette bookingsystem blev indført for at gøre det muligt for ikke-medlemmer at booke tider til squashbanerne i Bramming, så faciliteterne kunne udnyttes bedre. Det er ikke squashudvalgets indtryk, at denne mulighed har givet mere "run" på banerne - så det er stadigt muligt for vores medlemmer at booke de attraktive tider.

Udvalget arbejder med nogle mindre tiltag omkring squashbanerne og håber blandt andet at kunne få etableret bænke i gangen ved banerne.

Squashudvalgets første prioritet er af fastholde de nuværende medlemmer ved at kunne tilbyde fleksible forhold og konkurrencedygtige priser. Udvalget har ikke ressourcerne til at opbygge en ungdomsafdeling, men hvis nogen har mulighed og interesse for dette, er de meget velkomne.

 

Med venlig hilsen
Squashudvalget