Søndag, 11 marts, 2012

Egentlig starter volley sæsonen jo først op i starten af september måned, men for Volley afdelingen og dens medlemmer starter vi faktisk allerede sæsonen op ved byfesten.

Her er vi jo arrangør af byfestens volley turnering, som har kørt i rigtig mange år. I år var der pæn fremgang i antal tilmeldte hold, så vi måtte have fire baner i brug. Udover at glæde os over de mange tilmeldte, er det jo en fornøjelse af se sjove udklædninger og alternativ volleyball gå op i en højere enhed.

I september måned startede træningen op, og som vi forventede mødte der ca. 25 spillere op. I år har der ikke været så mange nye spillere, men til gengæld har vi nu en del spillere, der har spillet volleyball sammen i flere år.

Erfaringen har betydet, at specielt B-mix har gjort det rigtig godt i turnering, hvor de er med helt fremme. Holdet har for første gang i rigtig mange år besejret holdet fra Fåborg, som ellers tidligere har givet os rigtig mange klø.

C-mix holdet har ikke kunne leve op til sidste års turneringssejr. Det skyldes blandt andet, at der spille rigtig mange kampe i C-mix, og der er derfor ikke så mange træningsaftener, til at få nye spillere spillet rigtig ind. Inden turneringsstart 2012/2013 vil vi forsøge at få ændret turneringen, så der ikke skal spilles helt så mange kampe.

Men helt generelt så har sæsonen været rigtig god rent sportsligt.

Det har den også på det sociale område. Det er utroligt vigtigt for bestyrelsen, at klubben fungerer rigtig godt socialt. Selvom vi er to hold er vi én klub og det kan mærkes. Vi afslutter langt de fleste træningsaftner med fælles kampe og den egentlige afslutning finder sted i cafeen.

Der skal også være tid til fest, så derfor holder vi både julefrokost og afslutningsfest og der er deltagere endnu mere udholdende end til træning, så det er hen på morgnen inden de sidste går hjem.

Så endnu engang må vi med glæde konstatere, at selvom vi er en lille klub, så fungerer det rigtig godt, og nye spillere er naturligvis altid velkomne.

Til sidst vil jeg sige tak til ledergruppen i BIF. I har ydet et kæmpe stykke arbejde, og I har virkelig formået at skabe fremgang for hele foreningen.