Onsdag, 22 marts, 2017

Kids-/teenvolley 2016/2017

Kids-/teenvolley har igen i denne sæson været dejligt velbesøgt. Op til 29 livlige unger (10 piger + 19 drenge) i alderen 7-16 år har trænet serv, smash, finger- og baggerslag under Leif Kruses kyndige vejledning. Så selvom vi her sidst på sæsonen kan mærke, at udendørs fodbold er igen startet, har vi stadig masser af børn og unge i hallen på Sydvestjyllands Efterskole.

Spillerne har været afsted til mange turneringer, hvor vi har stillet med hold på alle niveuaer eller levels, som det hedder i kidsvolley.
I lighed med sidste par år, har vi et teenhold kvalificeret til DM.

Af udfordringer har vi haft en lille kamp med Dansk Volleyball Forbund (DVBF), som har insisteret på at sende vores regninger til kassereren for voksenafdelingen på trods af utallige venlige opfordringer til at ændre oplysningerne i deres systemer. Ikke mindst da voksenafdelingen som motionsvolley slet ikke er medlem af DVBF, men derimod DIF.
Selvom voksenafdelingens kasserer i stort omfang har sendt regningerne videre til os, har det desværre alligevel betydet, at vi har haft nogle ubetalte regninger til DBVF, der pludselig er dukket op til overfladen.
Selv om der har været afsat penge til disse regninger, er det kommet som en overraskelse, at DVBF næsten har fordoblet deres gebyrer for spillerlicenser og stævnegebyrer, siden klubben startede for 5 år siden, hvorfor klubben næsten har fået drænet kassen for egenkapital. Vi ser os derfor nødsaget til at sætte næste sæsons kontingent op med formodentlig kr. 100,- fra de sidste 5 års niveau på kr. 300,-.
Det er vist stadig i den billige ende for en sæson… J

Lars Frandsen, Kidsvolley